Man kommer ingenstans utan vettig information

Jag har bestämt mig för att skaffa mig betydligt mer domain information här, det är liksom inget som helst snack om att jag måste ordna med den saken mycket snart. Annars kan det mycket väl gå illa, för mig för företaget jag jobbar och så vidare mer eller mindre i alla evigheter. Om inte det här ordnas så löper jag stor risken att kastas ut i något som bara klassificeras som en regelrätt ekonomisk och social katastrof och det vill jag naturligtvis undvika till varje pris. Eller hur, så tror jag att de flesta tänker och känner överlag. Få uppskattar personliga katastrofer och jag är verkligen inte den typen. Hade dock en vän förut som verkligen växte av direkta motgångar och till och med njöt av dem. Något som jag ärligt talat har ganska svårt att förstå. Men vad ska man säga, alla är förstås olika och så där va.

This entry was posted on Tuesday, September 18th, 2012 at 1:58 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply