Hitta rätt sökord

Försöker du att sökmotoroptimera din hemsida utan att det går något vidare? Då kanske du ska pröva en google rank tracker. Dessa hjälper dig nämligen att sökmotoroptimera din hemsida på rätt sätt. Det är nämligen ett verktyg som hjälper dig att veta var du ligger i rank gentemot andra hemsidor, vilka sökord som inte fungerar för dig samt vilka som gör det. På så sätt kan du även byta ut de sökord som inte fungerar mot sökord som du testar dig fram till i din Google rank tracker. Därmed behöver du aldrig publicera ett sökord som inte kommer att fungera.

This entry was posted on Wednesday, November 4th, 2015 at 12:52 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply